Konservuotos daržovės, užtepėlės

Aktyvūs filtrai

  • Artišokai aliejuje 1,5kg

    27,95 €

    Artišokai aliejuje 1500gr

    Sudėtis: artišokai 72%, saulėgrąžų aliejus 21%, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, vyno actas, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis.

    Mūsų artišokai yra paruošti rankomis, kad nepažeistume širdies, jų naudingiausios mėsingos dallies. Mes naudojame tik kruopščiai atrinktus ingredientus, kad sukurtume gerą ir sveiką produktą. Mėgaukitės jais kaip užkandžiu arba kaip makaronų ar ryžių patiekalų dalimi.

  • Svogūnėliai marinuoti 1.5kg

    18,95 €

    Boretaniniai svogūnėliai marinuoti 1500gr

    Sudėtis: svogūnėliai 64%, vanduo, vyno actas,druska, cukrus rūgštingumą reguliuojanti medžiaga:pieno rūgštis

    Italijoje šios veislės svogūnai vadinami „cipollini“ ir tradiciškai kepami orkaitėje ar marinuojami nepjaustyti. Nepakartojamo ir subtilaus skonio saldžiarūgščiai  svogūnėliai yra puikus užkandis ir aperityvas. Jie pridedami ir praturtina mėsos ar žuvies patiekalus.

  • Alyvuogės aliejuje 1.5kg

    18,95 €

    Alyvuogės be kauliukų aliejuje 1500gr

    Sudėtis: alyvuogės be kauliukų 70%, saulėgrąžų aliejus 21%, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, petražolės, česnakas,druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, pieno rūgštis

    Sunokusios alyvuogės be kauliukų, pagardintos prieskoniais ir užmarinuotos aliejuje. Puikus užkandis aperityvui, ar gali būti naudojami ryžių ar makaronų salotų gardinimui ar tiesiog kaip padažų ar pagrindinių patiekalų sudedamoji dalis.

  • Pupelės aliejuje 1.5kg

    18,95 €

    Pupelės aliejuje 1500gr

    Sudėtis: pupelės 70%, saulėgrąžų aliejus, ypač tyras alyvuogių aliejus, petražolės, pankolio sėklos, česnakai, juodieji pipirai, vyno actas, druska, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis.

    Šias aukštos kokybės pupeles galima naudoti kaip užkandį ar garnyrą arba naudoti kartu su salotomis ar gardinti makaronus ar ryžių patiekalus.

  • Artišokų užtepėlė 90gr.

    3,90 €

    Artišokų užtepėlė 95gr

    Sudėtis: artišokai 72%, saulėgrąžų aliejus, vyno actas,druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga:citrinos rūgštis

    Artišokų kremas puikiai tinka patiekti su brusketa ar pane carasau duona. Puikiai tinka kaip aperityvas ar užkandis. Galima gardinti makaronų patiekalus ar risotto.

  • Baklažanų užtepėlė 130gr

    3,95 €

    Baklažanų užtepėlė 130gr

    Sudėtis: baklažanai 70%, saulėgrąžų aliejus, ančiuvių pasta, džiovinti pomidorai, aromatinės žolelės, Vyno actas, druska. Rūgštingumo reguliatorius: citrinos ir pieno rūgštis. Antioksidantas: askorbo rūgštis.

    Minkšti „Sinis“ rūšies baklažanai, sumaniai priderinti prieskonių mišiniai, sukuria tikrai unikalią baklažanų užtepėlę. Virtuvėje jis puikiai tinka pagardinti pirmuosius patiekalus ir gali būti patiekamas kartu su antraisiais patiekalais. Tinka kaip aperityvas kartu su sardiniškomis duonelėmis pane carasau ir spianata tonda.

  • Saldžiųjų paprikų užtepėlė 130gr

    3,95 €

    Geltonųjų paprikų užtepėlė 130gr

    Sudėtis:geltonoji paprika 70%, saulėgrąžų aliejus,bulvių dribsniai, cukrus, vyno actas, druska. Rūgštingumo reguliatorius: citrinų pieno. Antioksidantas: askorbo rūgštis.

    Švelniai saldžiarūgštė, gilaus ir gaivaus skonio paprikų užtepėlė. Geltonųjų paprikų užtepėlė naudojama ruošiant pirmuosius patiekalus ar gali būti pateikiama su antraisiais mėsos ir žuvies patiekalais. Gali būti naudojama ruošiant vieno kąsnio sumuštinukus ar gaminant pikantiškus pyragus.

  • Artišokų užtepėlė su rūkyta bottarga 130gr

    5,95 €

    Artišokų užtepėlė su rūkyta bottarga 130gr

    Sudėtis:artišokai 64%, saulėgrąžų aliejus,rūkyta kefalių bottarga, , vyno actas, druska. Rūgštingumo reguliatorius: citrinų pieno. Antioksidantas: askorbo rūgštis.

    Alergenas- žuvis

    Originalaus skonio užtepėlė iš Sardinijos artišokų ir Cabras kefalių bottargos. Skonių mišinys kuris nepaliks abejingų.

  • Artišokų užtepėlė su bottarga 130gr

    5,95 €

    Artišokų užtepėlė su bottarga 130gr

    Sudėtis:artišokai 65%, saulėgrąžų aliejus, kefalių bottarga, vyno actas, druska. Rūgštingumo reguliatorius: citrinų pieno. Antioksidantas: askorbo rūgštis.

    Alergenas- žuvis

    Originalaus skonio užtepėlė iš Sardinijos artišokų ir Cabras kefalių bottargos. Skonių mišinys kuris nepaliks abejingų.

  • Artišokų užtepėlė 130gr

    3,95 €

    Artišokų užtepėlė 130gr

    Sudėtis:artišokai 64%, saulėgrąžų aliejus, vyno actas, druska. Rūgštingumo reguliatorius: citrinų rūgštis. Antioksidantas: askorbo rūgštis.

    Artišokų užtepėlė iš Sardinijos artišokų Spinosi DOP Sardegna. Užtepėlė naudojama ruošiant pirmuosius patiekalus ar gali būti pateikiama su antraisiais mėsos ir žuvies patiekalais. Gali būti naudojama ruošiant vieno kąsnio sumuštinukus ar su sardiniška duonele pane carasau.