Konservuotos daržovės, užtepėlės

Aktyvūs filtrai

  • Alyvuogės aliejuje 1.5kg

    18,95 €

    Alyvuogės be kauliukų aliejuje 1500gr

    Sudėtis: alyvuogės be kauliukų 70%, saulėgrąžų aliejus 21%, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, petražolės, česnakas,druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, pieno rūgštis

    Sunokusios alyvuogės be kauliukų, pagardintos prieskoniais ir užmarinuotos aliejuje. Puikus užkandis aperityvui, ar gali būti naudojami ryžių ar makaronų salotų gardinimui ar tiesiog kaip padažų ar pagrindinių patiekalų sudedamoji dalis.

  • Artišokų užtepėlė 90gr.

    3,90 €

    Artišokų užtepėlė 95gr

    Sudėtis: artišokai 72%, saulėgrąžų aliejus, vyno actas,druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga:citrinos rūgštis

    Artišokų kremas puikiai tinka patiekti su brusketa ar pane carasau duona. Puikiai tinka kaip aperityvas ar užkandis. Galima gardinti makaronų patiekalus ar risotto.

  • Baklažanų užtepėlė 130gr

    3,95 €

    Baklažanų užtepėlė 130gr

    Sudėtis: baklažanai 70%, saulėgrąžų aliejus, ančiuvių pasta, džiovinti pomidorai, aromatinės žolelės, Vyno actas, druska. Rūgštingumo reguliatorius: citrinos ir pieno rūgštis. Antioksidantas: askorbo rūgštis.

    Minkšti „Sinis“ rūšies baklažanai, sumaniai priderinti prieskonių mišiniai, sukuria tikrai unikalią baklažanų užtepėlę. Virtuvėje jis puikiai tinka pagardinti pirmuosius patiekalus ir gali būti patiekamas kartu su antraisiais patiekalais. Tinka kaip aperityvas kartu su sardiniškomis duonelėmis pane carasau ir spianata tonda.

  • Artišokų užtepėlė su rūkyta bottarga 130gr

    5,95 €

    Artišokų užtepėlė su rūkyta bottarga 130gr

    Sudėtis:artišokai 64%, saulėgrąžų aliejus,rūkyta kefalių bottarga, , vyno actas, druska. Rūgštingumo reguliatorius: citrinų pieno. Antioksidantas: askorbo rūgštis.

    Alergenas- žuvis

    Originalaus skonio užtepėlė iš Sardinijos artišokų ir Cabras kefalių bottargos. Skonių mišinys kuris nepaliks abejingų.

  • Artišokų užtepėlė su bottarga 130gr

    5,95 €

    Artišokų užtepėlė su bottarga 130gr

    Sudėtis:artišokai 65%, saulėgrąžų aliejus, kefalių bottarga, vyno actas, druska. Rūgštingumo reguliatorius: citrinų pieno. Antioksidantas: askorbo rūgštis.

    Alergenas- žuvis

    Originalaus skonio užtepėlė iš Sardinijos artišokų ir Cabras kefalių bottargos. Skonių mišinys kuris nepaliks abejingų.

  • Artišokų užtepėlė 500gr

    10,50 €

    Artišokų užtepėlė 500gr

    Sudėtis:artišokai 64%, saulėgrąžų aliejus, vyno actas, druska. Rūgštingumo reguliatorius: citrinų rūgštis. Antioksidantas: askorbo rūgštis.

    Artišokų užtepėlė iš Sardinijos artišokų Spinosi DOP Sardegna. Užtepėlė naudojama ruošiant pirmuosius patiekalus ar gali būti pateikiama su antraisiais mėsos ir žuvies patiekalais. Gali būti naudojama ruošiant vieno kąsnio sumuštinukus ar su sardiniška duonele pane carasau.

  • Aštri artišokų užtepėlė 130gr

    3,95 €

    Aštri artišokų užtepėlė 130gr

    Sudėtis:artišokai 64%, saulėgrąžų aliejus, aitrioji paprika, vyno actas, druska. Rūgštingumo reguliatorius: citrinų rūgštis. Antioksidantas: askorbo rūgštis.

    Artišokų užtepėlė iš Sardinijos artišokų Spinosi DOP Sardegna su truputėliu aitriosios paprikos. Užtepėlė naudojama aštresnių patiekalų mėgėjų ruošiant pirmuosius patiekalus ar gali būti pateikiama su antraisiais mėsos ir žuvies patiekalais. Gali būti naudojama ruošiant vieno kąsnio sumuštinukus ar su sardiniška duonele pane carasau.

  • Aštri artišokų užtepėlė 500gr

    10,50 €

    Aštri artišokų užtepėlė 500gr

    Sudėtis:artišokai 64%, saulėgrąžų aliejus, aitrioji paprika, vyno actas, druska. Rūgštingumo reguliatorius: citrinų rūgštis. Antioksidantas: askorbo rūgštis.

    Artišokų užtepėlė iš Sardinijos artišokų Spinosi DOP Sardegna su truputėliu aitriosios paprikos. Užtepėlė naudojama aštresnių patiekalų mėgėjų ruošiant pirmuosius patiekalus ar gali būti pateikiama su antraisiais mėsos ir žuvies patiekalais. Gali būti naudojama ruošiant vieno kąsnio sumuštinukus ar su sardiniška duonele pane carasau.

  • Varnalėšų (dagių) užtepėlė 500gr

    10,50 €

    Varnalėšų (dagių) užtepėlė 500gr

    Sudėtis:varnalėšos 64%, saulėgrąžų aliejus, cukrus, ančiuvių pasta, aromatinės žolelės, vyno actas, druska. Rūgštingumo reguliatorius: citrinų rūgštis. Antioksidantas: askorbo rūgštis.

    Alergenas-žuvis

    Visiškai unikali užtepėlė rinkoje. Gaminama iš šviežių varnalėšų stiebų pridedant  ančiuvių pastos ir aromatinių Sardinijos žolelių. Puikiai tinka prie pirmųjų patiekalų arba ruošiant sumuštinukus su sardiniška duonele pane carasau.