 
	Sardiniška duonelė
1985 metais įkurta kepykla, kurioje pasitelkiant modernias technologijas, kepama duona pagal antikinius receptus. Pristatome
- 
						
- 
						
Traškučiai "Kantos" 200gr4,95 €Sudėtis:kietųjų kviečių miltai,vanduo, augalinis aliejus, druska, mielės, salyklo ekstraktas. 
- 
						
Traškučiai "Kantos" 70gr1,75 €Sudėtis:kietųjų kviečių miltai,vanduo, augalinis aliejus, druska, mielės, salyklo ekstraktas. 
- 
						
Sardiniška duonelė Pane Carasau Integrale 250gr5,95 €
 Rupių kietųjų kviečių traški duonelė skirta tiems kas laikosi subalansuotos mitybos ir nori prie maisto jausti tikros duonos skonį.
- 
						
Sardiniška duonelė "Pane Carasau" 300gr4,95 €Traški sardiniška duonelė Pane Carasau 300gr, dėžutėjė. 
- 
						
Sardinijos biskočiai 350gr5,50 €Sardinijos biskočiai Biscottos 350gr Sudėtis: švieži kiaušiniai 45%, cukrus, miltai 00 Labai lengvi sausainiai iš šviežių kiaušinių, miltų ir cukraus. Idealiai tinka pusryčiams. Dar žinomi Biscotti arba Savoiardi pavadinimu, jie tinka gaminti klasikinius desertus, tokius kaip tiramisu ir suflė, arba patiekiami su įvairiais gėrimais, vaniliniais ir šokoladiniais padažais, ledais ir vaisių salotomis. 
- 
						
Sardiniška duonelė su alyvuogių aliejumi Guttiau 250gr6,95 €Sardiniška duonelė su alyvuogių aliejumi Guttiau 250gr Sudėtis: kietagrūdžių kviečių miltai, vanduo, druska, alaus mielės, alyvuogių aliejus Pavadinimas pane guttiau kilęs iš Sardinijos ir reiškia pagardintą duoną. Tai duona kuri sutinkama tik Sardinijos saloje. Puikus užkandis bet kokia proga, vienodai skanus su įvairių rūšių padažais ir pagardais arba su vytinta mėsa ir sūriais. 
 
			 
               
               
               
               
        	 
              
        	 
              
        	