Sardiniška duonelė

1985 metais įkurta kepykla, kurioje pasitelkiant modernias technologijas, kepama duona pagal antikinius receptus. Pristatome

Aktyvūs filtrai

  • Artišokų užtepėlė su bottarga 130gr

    5,95 €

    Artišokų užtepėlė su bottarga 130gr

    Sudėtis:artišokai 65%, saulėgrąžų aliejus, kefalių bottarga, vyno actas, druska. Rūgštingumo reguliatorius: citrinų pieno. Antioksidantas: askorbo rūgštis.

    Alergenas- žuvis

    Originalaus skonio užtepėlė iš Sardinijos artišokų ir Cabras kefalių bottargos. Skonių mišinys kuris nepaliks abejingų.

  • Traškučiai "Kantos" 70gr

    1,50 €

    Sudėtis:kietųjų kviečių miltai,vanduo, augalinis aliejus, druska, mielės, salyklo ekstraktas.

  • Sardinijos biskočiai 350gr

    4,00 €

    Sardinijos biskočiai Biscottos  350gr

    Sudėtis: švieži kiaušiniai 45%, cukrus, miltai 00

    Labai lengvi sausainiai iš šviežių kiaušinių, miltų ir cukraus. Idealiai tinka pusryčiams.

    Dar žinomi Biscotti arba Savoiardi pavadinimu, jie tinka gaminti klasikinius desertus, tokius kaip tiramisu ir suflė, arba patiekiami su įvairiais gėrimais, vaniliniais ir šokoladiniais padažais, ledais ir vaisių salotomis.

  • Sardiniška duonelė su alyvuogių aliejumi Guttiau 250gr

    4,95 €

    Sardiniška duonelė su alyvuogių aliejumi Guttiau 250gr

    Sudėtis: kietagrūdžių kviečių miltai, vanduo, druska, alaus mielės, alyvuogių aliejus

    Pavadinimas pane guttiau kilęs iš Sardinijos ir reiškia pagardintą duoną. Tai duona kuri sutinkama tik Sardinijos saloje.

    Puikus užkandis bet kokia proga, vienodai skanus su įvairių rūšių padažais ir pagardais arba su vytinta mėsa ir sūriais.