Pagrindinis
-
-
Sardinijos jūros druskos kristalai su pipirais 100gr
4,50 €Sardinijos jūros druska su pipirais 100gr
Sudedamosios dalys: Sardinijos jūros druskos kristalai (fior di sale) 96 %, juodieji pipirai 3%, Sičuano pipirai ir peperončinas 1%
Tinka avienai, jautienai ir visai raudonai mėsai gardinti.
-
Sardinijos jūros druskos kristalai su mirta 100gr
4,50 €Sardinijos jūros druska su mirta 100gr
Sudedamosios dalys: Sardinijos jūros druskos kristalai (fior di sale) 95 %, mirta 8%.
Tinka avienai, jautienai ir visai raudonai mėsai gardinti.
-
Sardinijos jūros druskos kristalai su šafranu 100gr
4,50 €Sardinijos jūros druska su šafranu 100gr
Sudedamosios dalys: Sardinijos jūros druskos kristalai (fior di sale) 98 %, šafranas 2%
Tinka gardinti paelją, risotto, konditerijos gaminius.
-
Alyvuogės aliejuje 1.5kg
18,95 €Alyvuogės be kauliukų aliejuje 1500gr
Sudėtis: alyvuogės be kauliukų 70%, saulėgrąžų aliejus 21%, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, petražolės, česnakas,druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, pieno rūgštis
Sunokusios alyvuogės be kauliukų, pagardintos prieskoniais ir užmarinuotos aliejuje. Puikus užkandis aperityvui, ar gali būti naudojami ryžių ar makaronų salotų gardinimui ar tiesiog kaip padažų ar pagrindinių patiekalų sudedamoji dalis.
-
Sardinijos jūros druskos kristalai rytietiškai 100gr
4,50 €Sardinijos jūros druska rytietiškai 100gr
Sudedamosios dalys: Sardinijos jūros druskos kristalai (fior di sale) 96 %, prieskonių mišinys (kurkuma, pankolio sėklos, kuminas, karis, peperončinas, gvazdikėlis, raudonieji, juodieji ir baltieji pipirai,kalendra) 4%
Tinka gardinti ryžių ir rytietiškus patiekalus.
-
Sardinijos jūros druskos kristalai 100gr
4,50 €Sardinijos jūros druska 100gr
Sudedamosios dalys: Sardinijos jūros druskos kristalai (fior di sale) 100 %
Tinka gardinti praktiškai visus patiekalus.
-
Jūros ežių minkštimas 55gr.
11,25 €Jūros ežių minkštimas 20gr
Sudėtis: jūros ežių(paracentrotus lividus) kiaušinėliai, vanduo, druska
Jokių dažiklių ar konservantų
Tai tikras delikatesas, kurį mėgsta gurmanai dėl nepakartojamo švelnaus jūros skonio. Tai puikus ingradientas ruošiant kūrybingus užkandžius su pane carasau ar ciabatta duonomis ar tiesiog makaronams pagardinti.