Žuvis
-
Jūros ežių minkštimas 55gr.
11,25 €Jūros ežių minkštimas 20gr
Sudėtis: jūros ežių(paracentrotus lividus) kiaušinėliai, vanduo, druska
Jokių dažiklių ar konservantų
Tai tikras delikatesas, kurį mėgsta gurmanai dėl nepakartojamo švelnaus jūros skonio. Tai puikus ingradientas ruošiant kūrybingus užkandžius su pane carasau ar ciabatta duonomis ar tiesiog makaronams pagardinti.
-
Sepijos rašalas 20gr.
3,95 €Sepijų rašalas 20gr
Sudėtis: sepijų rašalas, vanduo, druska, ksantano derva
Sepijų rašalas išgaunamas iš sepijų rašalinių liaukų. Tai natūralūs maistiniai dažai, suteikiantys patiekalams juodą spalvą. Dažniausiai sepijų rašalas naudojamas nudažyti gaminamą risotto juoda spalva, paprastus makaronus paversti į juodus ir pan. 1 gramo pakanka 100 gramų gaminamo patiekalo. Dažant makaronus rekomenduotume sepijos rašalo kiekį padvigubinti.
-
Bottarga sveriama (apie 130gr)
19,50 €Saulėje džiovinti kefalių (Mugil cephalus) ikrai. Svoris 130 gr (100gr-kaina 15.00 eur)
Sudėtis: kefalių ikrai, jūros druska
Pagrindinis Sardinijos delikatesas. Tai kefalių ikrai kurie pasūdomi, presuojami ir išdžiovinami saulėje.
Gintaro spalvos ir stipraus jūros skonio produktas, kuris nepaliks abejingu nei vieno jūros gėrybių mėgėjo.