Populiariausios prekės

  • Extra Virgin alyvuogių aliejus Gran Riseva Giussepe Fois 500ml

    27,50 €

    Aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus „Gran Riserva“ šiai dienai geriausias ir labiausiai pasaulyje pripažintas „Accademia Olearia“ alyvuogių aliejus. 2019 metų pagrindinis alyvuogių aliejaus gidas Flos Olei šį alyvuogių aliejų išrinko vienu iš 25 geriausių pasaulio alyvuogių aliejų.

    Ūkio įvertinimas  pagal FLOS OLEI 2020 – 98/100

    Alyvuogė: Bosana, Semidana

    Regionas: Alghero regionas, Sardinija

    Aromatas:

    švarus alyvuogių, obuolių ir pomidorų aromatas.

    Skonis:

    stiprios daržovių užuominos ir puikus balansas tarp kartaus ir aštraus

  • Extra Virgin Alyvuogių Aliejus Sardegna DOP 750ml

    26,90 €

    “Accademia Olearia” Dop Sardegna Riserva alyvuogių aliejus, su saugoma kilmės nuoroda, tai vienas geriausių įmonės gaminamų alyvuogių aliejų. Spaudžiamas iš rankomis rinktų žalių alyvuogių šaltuoju būdu iškart po nuskynimo.

    Ūkio įvertinimas  pagal FLOS OLEI 2020 – 98/100

    Regionas: Alghero regionas, Sardinija

    Alyvuogė: Bosana, Semidana

    Aromatas:

    Švelnus alyvuogių ir šviežiai nupjautos žolės aromatas

    Skonis:

    Tvirtos struktūros su ryškiai išreikštu artišokų ir erškėtuogių poskoniais

  • Juodieji ryžiai Venere 500gr

    4,50 €

    Juodieji ryžiai Venere 500gr

    Sardinijoje išauginti nešlifuoti juodieji ryžiai. Iš SQNPI (Sistema di qualita nazionale produzione integrata) sertifikuoto ūkio. Auginimo procese nenaudojami jokie pesticidai ar kiti chemikalai.

    Virimo laikas 40 min.

  • Sardiniška duonelė "Pane Carasau" 300gr

    4,95 €

    Traški sardiniška duonelė Pane Carasau 300gr, dėžutėjė.

  • Extra Virgin alyvuogių aliejus Sardegna DOP 500ml

    19,95 €

    “Accademia Olearia” Dop Sardegna Riserva alyvuogių aliejus, su saugoma kilmės nuoroda, tai vienas geriausių įmonės gaminamų alyvuogių aliejų. Spaudžiamas iš rankomis rinktų žalių alyvuogių šaltuoju būdu iškart po nuskynimo.

    Ūkio įvertinimas  pagal FLOS OLEI 2020 – 98/100

    Regionas: Alghero regionas, Sardinija

    Alyvuogė: Bosana, Semidana

    Aromatas:

    Švelnus alyvuogių ir šviežiai nupjautos žolės aromatas

    Skonis:

    Tvirtos struktūros su ryškiai išreikštu artišokų ir erškėtuogių poskoniais

  • Pomidorai be odelės savo sultyse 400gr

    1,00 €

     Pomidorai be odelės savo sultyse Casar (pomodori pelati) 400gr

    Sudėtis: pomidorai, pomidorų sultys, citrinos rūgštis

    Pomidorai be odelės savo sultyse- iš Sardinijoje sunokusių pomidorų. Be jokios pridėtinės druskos. Puikus padažų, troškinių ir daugelio kitų patiekalų pagrindas.

  • Žalios alyvuogės sūrime 250gr

    3,50 €

    Žaliosios alyvuogės sūrime  250gr

    Sudėtis: žaliosios alyvuogės, vandens sūrimas(vanduo, druska),citrinos rūgštis, pieno rūgštis

    Natūralios žalios alyvuogės su traškiu ir mėsingu minkštimu.

  • Sepijos rašalas 20gr.

    2,95 €

    Sepijų rašalas 20gr

    Sudėtis: sepijų rašalas, vanduo, druska, ksantano derva

    Sepijų rašalas išgaunamas iš sepijų rašalinių liaukų. Tai natūralūs maistiniai dažai, suteikiantys patiekalams juodą spalvą. Dažniausiai sepijų rašalas naudojamas nudažyti  gaminamą risotto juoda spalva, paprastus makaronus paversti į juodus ir pan. 1 gramo pakanka 100 gramų gaminamo patiekalo. Dažant makaronus rekomenduotume sepijos rašalo kiekį padvigubinti.

  • Saulėje džiovinti pomidorai su prieskoniais aliejuje 280gr

    5,50 €

    Saulėje džiovinti pomidorai aliejuje 280gr

    Sudėtis: saulėje džiovinti pomidorai 60%, sulėgrąžų aliejus,druska, kaparėliai, aromatinės žolelės, pieno rūgštis, citrinų rūgštis

    Saulėje džiovinti pomidorai aliejuje tai puikus ingradientas daugeliui patiekalų. Puikiai tinka ruošti brusketą. Iš saulėje sunokusių Sardinijos pomidorų.

  • Kefalių bottarga smulkinta 40gr

    6,50 €

    Kefalių bottarga smulkinta 40 gr

    Sudėtis: Kefalių ikrai(mugil cephalus,druska

    Jokių dažiklių ar konservantų

    Stipraus jūros skonio Sardinijos delikatesas skirtas gardinti makaronų patiekalus ar salotas.

    Alergenas:žuvis